Οδηγίες για εγγραφή στο shootersis.gr

Για ενημέρωση των σκοπευτών μας:
Δημιουργήθηκε μία καινούργια ιστοσελίδα “www.shootersis.gr”, μέσα από την οποία θα γίνεται η διαχείρηση όλων των αγώνων IPSC στη Ελλάδα.
Η δήλωση συμμετοχών θα γίνεται μέσα από το shootersis για όλους τους σκοπευτές και θα γίνεται απ’ τον καθένα σας ξεχωριστά.
Γι’αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
Με την επιλογή δημιουργία νέου λογαριασμού ένας χρήστης μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης συμπληρώνοντας τα βασικά στοιχεία ταυτοποίησης του. Αρχικά με την επιλογή δημιουργία νέου λογαριασμού ο χρήστης καλείται να εισάγει τον κωδικό του δελτίου σκοπευτή (ΔΕ.ΣΚ.), κωδικός ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε σκοπευτή. Στην περίπτωση που ο χρήστης έχει κάνει ήδη εγγραφή εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα. Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει ήδη εγγραφεί στο σύστημα οδηγείται στην καρτέλα συμπλήρωσης των βασικών στοιχείων ταυτοποίησης. Τα στοιχεία που πρέπει να εισαχθούν είναι:
Το όνομα νέου μέλους.
Το επώνυμο νέου μέλους.
Το Email επικοινωνίας νέου μέλους.
Το φύλο του νέου μέλους (επιλογή από πτυσσόμενη λίστα).
Η ημερομηνία γέννησης νέου μέλους (πληροφορία υψίστης σημασίας
για την αυτόματη κατάταξη του σκοπευτή σε υποκατηγορία).
Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου νέου μέλους.
Ο κωδικός πρόσβασης νέου μέλους.
Επιβεβαίωση του κωδικού πρόσβασης.
Αποδοχή των όρων χρήσης της υπηρεσίας και της πολιτικής απορρήτου.

Με την επιλογή “Πίσω” ο χρήστης επιστρέφει στην προηγούμενη καρτέλα εισαγωγής του αριθμού του δελτίου σκοπευτή,ενώ με την επιλογή “Εγγραφή” ο χρήστης καταχωρεί την αίτηση εγγραφής στο σύστημα λαμβάνοντας προειδοποιητικό μήνυμα. Με την υποβολή της αίτησης εγγραφής ο “Διαχειριστής Συλλόγου” ενημερώνεται αυτόματα ότι εκκρεμεί αίτηση προς έγκριση για νέο χρήστη. Στη συνέχεια, ο χρήστης αναμένει για την διαδικασία αποδοχής ή απόρριψης από το “Διαχειριστή Συλλόγου” όπως θα δούμε στην ενότητα 4.3.1.
Στην περίπτωση που ο χρήστης ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης μπορεί εισάγοντας τη ηλεκτρονική διεύθυνση του Email που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο σύστημα να λάβει απευθείας ενημερωτικό μήνυμα στη παραπάνω διεύθυνση με τον κωδικό.

Σημείωση: Μέχρι ο “Διαχειριστής Συλλόγου” να αποδεχτεί την αίτηση εγγραφής ο σκοπευτής δεν μπορεί να πλοηγηθεί στην εφαρμογή.
Σημείωση: Το όνομα χρήστη στην εφαρμογή μετά την έγκριση της αίτησης είναι ο αριθμός (ΔΕ.ΣΚ.) του σκοπευτή.